Va este frica ca va fura masina?

miercuri, 21 aprilie 2010

SUSPECŢI DE FURTURI DE ŞI DIN AUTO, SURPRINŞI ÎN FLAGRANT DE POLIŢIŞTI 
    Trei tineri din Aleşd au fost surprinşi de oamenii legii în timp ce sustrăgeau combustibil dintr-un autoturism / În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că aceştia mai sunt suspectaţi de comiterea altor furturi de şi din auto / Suspecţii se deplasau cu un autoturism furat cu o săptămână în urmă.
    În noaptea de 18 spre 19 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Aleşd au surprins, în flagrant, trei persoane, în timp ce sustrăgeau benzină dintr-un autoturism. La apariţia echipajelor de poliţie, doi dintre suspecţi au fugit de la faţa locului, abandonând autoturismul cu care se deplasau.
    La faţa locului a fost prins şi identificat M.C., de 18 ani, din localitatea Făget, Judeţul Sălaj, iar în urma investigaţiilor, poliţiştii i-au identificat pe ceilalţi doi tineri care iniţial au fugit, aceştia fiind V.I., de 25 de ani, din Nădlac, Judeţul Arad şi M.M., de 18 ani, din localitatea bihoreană Şerani.
    În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că cei trei tineri sunt suspectaţi de comiterea altor cinci infracţiuni de furturi din autoturisme, fapte comise în cursul lunii aprilie a.c., în localitatea Aleşd. Aceştia alegeau autoturisme mai vechi, în care pătrundeau prin efracţie, de unde sustrăgeau truse de scule, benzină, radio-casetofoane auto, baterii auto, extinctoare, maşini de găurit portabile, etc.
Bunurile sustrase au fost recuperate integral de poliţişti.
    Totodată, în urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul cu care se deplasau cei trei, ce avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare fals, a fost sustras din localitatea clujeană Negreni, în cursul nopţii de 13 spre 14 aprilie a.c., de către doi dintre tineri, respectiv V.I. şi M.I..
Autoturismul a fost indisponibilizat şi restituit proprietarului de drept.
    Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, cu aceştia în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

www.permanentmark.ro