Va este frica ca va fura masina?

joi, 13 august 2009

Din nou un caz

Din nou un comunicat de presa despre furt (sursa www.politiaromana.ro)
"AUTOTURISME DE LUX FURATE DIN STRĂINĂTATE
Data: 12/08/2009 Sursa: IPJ IALOMITA
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Trafic Furturi Auto, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, au depistat, în cursul acestei săptămâni, două autoturisme de lux, care figurau ca fiind furate din Ungaria.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat cele două autoturisme, în valoare de aproximativ 25.000 euro fiecare, în posesia a doi cetăţeni din Municipiul Slobizia.
Cele două maşini au fost indisponibilizate, în prezent acestea aflându-se la sediul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Ialomiţa, continuându-se cercetările în vederea clarificării situaţii juridice a acestora.
* * *
Poliţiştii recomandă verificarea prealabilă la Registrul Auto Român a autovehiculelor second-hand ce urmează a fi achiziţionate de către cetăţeni, pentru a evita neplăcerile cauzate de cumpărarea unui autovehicul furat.
Tranzacţia va fi efectuată numai în prezenţa deţinătorului de drept al autovehiculului second-hand, iar în cazul în care veţi achiziţiona un astfel de auto, care ulterior se dovedeşte a fi furat, tragerea la răspundere a intermediarului este aproape imposibilă."
www.permanentmark.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu